Hoppa till sidans innehåll

MTB-cykel


Kallelse till ledarträff!

Succén blev ett faktum! Mellan 25 och 40 personer på våra cyklingar under hösten var betydligt mer än vi hade räknat med. Vi fick under hösten ihop 9 träningstillfällen med 3-4 grupper per gång i olika nivåer.

 

Intresset för MTB växer för varje dag och vi räknar med att intresset kommer vara ändå större under våren och behöver därför hjälp att förstärka ledarstaben. Utbildning kommer erbjudas för både den som kan tänka sig att leda grupp men även för dom som kan tänka sig att vara hjälp-ledare.

 

Onsdagen den 27 februari 18:00 träffas vi i klubbstugan på Bergs IP för att prata ihop oss och lägga ut riktlinjer inför våren. Ambitionen är att fortsätta med träning på söndagar mellan 17:00-18:30 men att vi inte varje gång utgår ifrån Berg utan istället växlar mellan 3-4 ställen i vårt närområde för att få lite mer varierad cykling.

 

Vi påbörjade under hösten bygget av en mtb-bana i skogen bakom vår klubblokal. Arbetet med denna fortsätter nu under våren med att röja och grusa där det behövs. Här behövs arbetskraft och mer information om detta kommer senare.

 

Med Vänliga Hälsningar

Tomas Hallgren

Niklas Läckström

Uppdaterad: 10 FEB 2019 09:34 Skribent: Niklas Läckström
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

Vår leverantör av idrottskläder och sportartiklar:

CCsport logo 200pix

Bokenäs IF: idrottskläder är av märket:

Erima_webblogo_ 200pix

Beställ träningskläder från garderoben, t.ex. jacka:

jacka Erima 2104

Mithon

 

 

Atento Maskinuthyrning 

 

LBC Uddevalla

 

Markbygg

Postadress:
Bokenäs IF
Berghogen 265
45195 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0702345264
E-post: This is a mailto link

Se all info